Bli en del av vårt inkluderende, allsidige miljø!startgif


Om OSI Dans


OSI Dans er danseklubben av og for studenter i Oslo. Vi er en stor klubb med fokus på å ha det gøy, på god trening og på et høyt nivå på våre klasser, samt et veldig godt sosialt miljø. Siden 1995 legger vi opp til at alle skal danse med alle: Vi roterer partnere på alle våre kurs, slik at du ikke trenger å ta med en partner for å danse hos oss. Kurs starter i begynnelsen av hvert semester. Vi har lov til å ta inn 20% ikke-studenter hvert semester.


Det sier våre medlemmer:
 • Strålende fornøyd med alt! Kursene og festene har vært supre, er så glad jeg har blitt med i OSI dans :)
 • Å bli med i OSI Dans var den beste beslutningen i år, jeg elsker atmosfæren!
 • Det har vært en veldig morsom semester med dans! Dansefestene og sosialdans har vært så gøy! Bra jobba! Jeg vil definitivt fortsette å danse!
 • En fin forening med mye aktivitet, god struktur og godt miljø!
 • Veldig bra miljø! Veldig hyggelig å komme som ny til et inkluderende miljø, der selv de rutinerte og proffe tar seg tid både til prat og dans!


Se gjerne flere tilbakemeldinger fra våre medlemmer!


Forutsetninger, betingelser og priser for medlemskap og deltagelse


For å delta på dansekurs og sosialdans / fritreninger trenger du:


 • medlemskap i OSI (Oslo-studentenes Idrettsklubb) & medlemskap i OSI Dans. Dette søker du på på bunnen av denne siden.
 • adgangskort eller medlemskap til treningssenter-kjeden "SiO Athletica" (dersom du tar et eller flere kurs som holdes i SiO sine saler, sjekk kursplanen). Dette må du ordne selv direkte med SiO (se nedenfor for lenker).
Andre arrangementer til OSI Dans kan du se her. Vi gjør oppmerksom på at det er 18-års aldersgrense for å delta på våre dansekurs og arrangementer. Vi forventer dessuten regelmessig oppmøte på våre dansekurs - spesielt i gruppedans-kursene, siden det er målet å holde et danseshow på slutten av semestret. 

OSI Dans tar seg friheten til å ta bilder av medlemmer og deltagere på alle arrangementer, som kan brukes i reklamesammenheng.

Priser for medlemskap 


OSI Dans får dessverre tildelt mindre og mindre saltid til å holde dansekurs på lokalene til treningssenterkjeden SIO Athletica. Dette har ført til økende utilfredshet blant kursdeltagerne angående kursenes lengde og varighet. Samtidig forhindrer det OSI Dans til å utvide med flere nivåer. 
OSI Dans vil gjerne tilrettelegge for så mange ulike dansekurs så mulig med så mange nivåer, mange kursganger og lange kurstider som mulig. Derfor var OSI Dans tvunget til å flytte kursene ut av SIO Athletica og leie eksterne saler istedenfor. Dette medfører en prisendring. 
Fordelen til våre medlemmer er at de fram til nå har betalt store summer til SIO Athletica som ikke kom OSI dans til gode. Siden klubben drives av frivillige, går alle inntekter til drifting av klubben. Det meste av det medlemmene betaler, vil komme dem direkte til gode.
Hvis man totalt ser på hva medlemmene har betalt til å være medlem i treningssenterkjeden SIO Athletica, blir prisen ikke høyere. Når kurs flyttes ut, slipper medlemmer som deltar på disse å betale Athletica-avgift. Det som tidigere ble betalt til Athletica betales nå til OSI Dans.
Det er fortsatt mulig å melde seg på så mange kurs man vil for medlemsavgiften. 

Priser for medlemskap for høstsemestret 2019 dersom du skal ta et eller flere kurs som IKKE holdes på et SIO Athletica

 Studenter Ikke-studenter
Generell OSI-avgift120,00200,00
Medlemsavgift for medlemskap + kurs som ikke foregår på Athletica540,001.450,00
Adgang til salene for dansekursene som ikke holdes hos SIO Athletica0,-0,-
Sum avgifter for dansekurs som ikke foregår hos SIO Athletica660,-1.650,-
Faktureringsgebyr4% av hele summen
+ 10,- NOK
4% av hele summen
+ 10,- NOK
Total sum for medlemskap + kurs som IKKE foregår på Athletica 696,-1.726,-


Priser for medlemskap for høstsemestret 2019 dersom du kun vil ta ett kurs som holdes på et SIO-Athletica-senter, eller dersom du vil ta flere kurs som alle holdes på et SIO-Athletica-senter

 Studenter Ikke-studenter
Generell OSI-avgift120,00200,00
Medlemsavgift for medlemskap + kurs som foregår på Athletica540,00700,00
Adgang til treningssenterkjeden SIO AthleticaPriser og vilkår hos SiO AthleticaPriser og vilkår hos SiO Athletica
Sum avgifter for dansekurs som foregår hos SIO Athletica660,- + Priser hos SiO Athletica900,- + Priser hos SiO Athletica
Faktureringsgebyr4% av hele summen
+ 10,- NOK
4% av hele summen
+ 10,- NOK
Total sum for medlemskap + kurs som foregår på Athletica 696,- + Priser hos SiO Athletica 946,- + Priser hos SiO Athletica 


Adgang til treningssenterne SiO Athletica

OSI (Oslostudentenes Idrettsklubb) og SIO (Studentsamskipsnaden i Oslo og Akershus) er to ulike organisasjoner. De fleste av våre kurs foregår på treningssenterne til SiO Athletica (se kursplanen - hvis stedet der kurset ditt foregår heter noe med "Athletica" i navnet, så er det hos et treningssenter til SiO Athletica). For deltagelse på disse kursene må du betale for adgang til treningssentrene - i tillegg til medlemskap i OSI og i OSI Dans.
Nyttige lenker:
Inkludert i medlemskap i OSI Dans: 
 •  Deltagelse på dansekurs (etter du har fått bekreftet din søknad om kursplass!)
 •  Deltagelse på sosialdans og fritreninger
 •  Medlemskap i Norges Danseforbund
Ikke inkludert:
 • Sosiale og idrettslige arrangementer som dansefester, hytteturer, konkurranser, oppvisninger og workshops - prisene for disse varierer og publiseres på egne sider
 • Adgang til treningsstudioene til SiO Athletica (det er her våre kurs og en del av workshopene foregår) - det må du ordne selv direkte med SIO Athletica. Forutsetning for å få tilgang til kursene som foregår der! 

Framgangsmåte for kurspåmelding og medlemskap: trykk her.


Ved kjøp fra OSI Dans har man 14 dagers angrerett i henhold til angrerettsloven. (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27)


Levert av IdrettenOnline