Dansekurs - Hiphop

Hiphop har et bredt spekter av stilarter, men kjennetegnes av en urban og røffere stil enn de andre. Teknikk er også viktig her, men på et helt annet plan enn de andre stilene som for eksempel jazz, ballett og moderne. Du lærer å isolere kroppen på steder i musikken og røffe bevegelser er gjerne vanlig i koreografi. Allikevel kan stilene speile seg om så mangt og generelt kan man si at det er masse kul musikk og koreografi. Hiphop-kurset har som mål å lage et show.

Kursopplegg

Vi har tre kurs i Hiphop: Hiphop 1, Hiphop 1-2 og Hiphop 2. Her er henholdsvis nybegynnere og erfarne dansere velkomne, men våre elever er mer enn velkomne til å prøve flere - særlig i prøveukene!

Nivå 1 er for helt ferske hiphopere samt de som har danset noe hiphop. Skal du ta nivå 2 forutsettes det god rytmesans, grunnleggende teknikk og at man har danset en del hiphop før. Nivå 1-2 er en mellomting. 


Instruktører

Hiphop 1 undervises av Jenny Glaser Bjørnsen
Hiphop 2 undervises av Ann Helén Kolstad

Bli løpende oppdatert

Vi anbefaler alle som deltar i kurset å bli med i i partienes facebookgrupper (nivå 1og nivå 2) for å kunne diskutere, treffe andre dansere og for å få med seg flest mulig sosiale arrangementer. For informasjon om tid og sted for kursene, se kursplanen.


Levert av IdrettenOnline