Dansekurs - Jazz

Jazz er en scenisk dansestil, som kan sees på som en blanding mellom ballett og Hiphop. Det fokuseres en del på generell danseteknikk, noe inspirert fra balletten. Koreografi innen Jazz kan være så mangt og får stadig nye trender. Man kan si at koreografien inspireres av popkulturen rundt oss da den henter mye inspirasjon fra dagens trender innen dans og musikk. Jazz kjennetegnes av rytme, energi, hurtige temposkifter og danseteknikk. Kurset i Jazz har som mål å lage et show.

Kursopplegg

Vi tilbyr to kurs i jazz:  Jazz 1 og Jazz 2 Her er henholdsvis nybegynnere og erfarne dansere velkomne, men våre elever er mer enn velkomne til å prøve begge. Nybegynner-klassene er for dere som er helt ferske dansere og dere som har danset noe tidligere, mens øvet-klassene er for dere som har danset nokså mye og kan grunnleggende teknikk.


Dette sier våre medlemmer:

  • Det var et flott semester med veldig fine gruppedanstimer! Utfordrende og lærerikt, sosialt og morsomt. Alle instruktørene er veldig flinke både på selve dans og på undervisnings biten. Jeg følte meg sett og forstått, og følte at jeg kunne bidra til prosessen.
  • Kurset er kjempebra!

Instruktører

Jazz 1 undervises av Silje Mathisen. 
Jazz 2 undervises av Amalie Feyling Flatebø.


Bli løpende oppdatert

Vi anbefaler alle våre dansere å bli med i partienes facebook-grupper (nivå 1 og nivå 2) for å kunne diskutere, treffe andre dansere og for å få med seg flest mulig sosiale arrangementer. For informasjon om tid og sted for kursene, se kursplanen.Levert av IdrettenOnline