Alexander Kristian

Underviser: Cubansk Salsa

Alexander begynte å danse hos OSI Dans i 2007. Han prøvde flere dansestiler, men etterhvert ble Latinamerikanske danser hans favoritter, blant annet Cubansk Salsa, New York Salsa, Bachata og Afro. Alexander er utdannet instruktør fra Norges Danseforbund og har instruert hos OSI Dans og andre danseskoler i Oslo siden 2009. Han har også deltatt i en rekke dansekonkurranser i Oslo og LatinRoom ShowTeam i løpet av flere år.Alexandra Zachariasson

Underviser: Zouk

Moments instruktørerKaren Engene Hognestad 

Underviser: Moderne 2

Karen er student ved Norges Dansehøyskole, hvor hun tar en Bachelor i moderne og samtidsdans. Hun har tidligere gått på danselinjen på Vågen videregående skole i Sandnes og danset flere ulike dansestiler på fritiden. Dansestilen hennes er mye inspirert av ballett, og forskjellige teknikker innenfor moderne. I danseklassene hennes er det viktig å ha et godt læringsmiljø for at vi skal kunne inspirere og lære av hverandre. Hun håper at moderneklassene hennes vil engasjere og utfordre elevene, samtidig som at det skal være sosialt og et godt avbrekk fra hverdagen.


Eivind Vedå Gilhuus

Underviser: Rock Step Swing

Eivind påstod hardnakket at dansing ikke var noe for ham, verken på byen eller ellers. Men så lot han seg overtale til å begynne på Rock Step Swing høsten 2008, og innen neste høst var han blitt instruktør for OSI. Han forsøkte seg også litt som elev på LA Salsa 1/2 og West Coast Swing 1/2, og trivdes godt med det, før han etterhvert ble et offer for tidsklemma. I dag jobber Eivind fremdeles som instruktør for Rock Step Swing. Han var også dommer under OSI Open i 2011.

Fra kursevalueringen: «Eivind kjører et show som både er lærerikt og som sprer danseglede!»Ann Helén Kolstad

Underviser: Hip Hop 2

Ann Helèn holder på med en integrert master i grunnskolelærer 5-10 ved OsloMet. Tidligere gikk hun på Flow Dance Academy i Oslo, i Paris, og danselinjen ved Nordhordaland Folkehøgskole. Hun har danset en rekke ulike dansestiler siden hun var 12 år, disse inkluderer blant annet Hip Hop, Waacking, Dancehall, Popping, Locking, House og Moderne. Hun er også ansatt som instruktør i Hip Hop og Waacking ved Mjøndalen Dansestudio.

I timene hennes er det fokus på at det skal være moro, lærerikt og motiverende. I Hip Hop timene liker hun å kombinere Old School og New School, og å lære bort hvordan en kan variere alle dansesteg ved å gjøre det til sitt eget. Hun er opptatt av at dansemiljøet skal være inkluderende for alle, og at det skal føles trygt å teste ut nye ting.

"Hip Hop er en dans som eksisterer grunnet trangen for å uttrykke seg og gi slipp på bekymringer"

Dette er noe hun ønsker å gi til OSI Dans og til de som deltar på kurset hennes!
Jenny Glaser Bjørnsen

Underviser: Hip Hop 1

Jenny går på Internasjonale Miljø- og Utviklingsstudier ved NMBU i Ås, men utenom studiene er det dansen som opptar henne mest. Danselysten ble vekket takket være Rogne Musikk- og Ballettsenter i Drammen, og har siden blitt en fast følgesvenn. Jenny har siden deltatt på dansecamper rundt om i verden, som ved Fredie-Pedersen Danseskole i København, den omreisende campen The Journey Dance Camp i Kina, og den franske Hip Hop gruppa Fracture sin camp i Lille, Frankrike. Siste danseeventyr fant sted i Nottingham i England, der Jenny var involvert i både konkurranser rundt om i landet, og koreografering til universitetets årlige show.

Dans har alltid vært et “safe haven”, et sted å kunne få utløp for hva enn en skulle trenge å få utløp for, så vel som fantastisk god trening. Dansen vil i disse timene ikke være et ork og slit, men utfordrende moro som vekker glede! Flere dansestiler innenfor Hip Hop vil bli introdusert for de som kommer, og en vil få sjansen til å oppdage akkurat den stilen som passer en selv best, enten om det blir House, Popping, Locking, Voguing eller kanskje en god mix! Med samarbeid, fokus og motivasjon kommer en herlig gledesrus, så det er bare å knyte skoene og bli med!
Johanne Halsnes Århus

Underviser: Rock Step SwingHanne Bergheim

Underviser: Boogie Woogie

Hanne begynte i sin tid med folkeswing og helt siden da har interessen for pardans vært tilstede. Hun tok introkurs i Boogie Woogie hos OSI Dans en vinter og danset inn i soloppgangen. Nå har hun vært aktiv danser i flere år, deltar jevnlig på workshops, konkurrerer og begynte i 2013 som instruktør i både denne stilen og Rock Step Swing. Fartstiden hennes i klubben inkluderer styreverv og svippturer innom flere stiler. Swing har den største plassen i hjertet hennes, og i tillegg til Boogie danser hun både Rock Step Swing og West Coast Swing. Hanne synes pardans er den perfekte aktivitet fordi den kombinerer trening, moro og sosial omgang. Dette håper hun å vise til alle sine elever.
Ingvild Gran Tørring

Underviser: Zouk

Moments instruktørerAmalie Skjærpe 


Underviser: Jazz 2


Amalie er 3. års student ved Norges dansehøyskole, hvor hun studerer dans med pedagogikk, og har jazzdans som fordypningsfag. Tidligere har hun gått på danselinja ved Stavanger katedralskole (VGS), og har i tillegg flere års erfaring innen rytmisk gymnastikk. Hun er veldig glad i de tradisjonelle jazzstilene, enten de inneholder høyt tempo og mye attakker, eller rolige og seige bevegelser. Samtidig føler hun seg også hjemme i de mer samtids-/moderneprega jazzstilene, og timene hennes vil bære preg av dette. 
Lara Aref

Underviser: Cubansk Salsa

Lara har drevet med en rekke dansestil siden 2010. Blant annet har hun danset hula, magedans og reggaeton. I 2015 startet hun med kubansk salsa hos Latinroom hvor hun har fullført hele 5 nivåer og nådd avansert level. Lara kom til OSI høsten 2018 med et smil. Dette vil du også se på dansegulvet sammen med henne!
Marthe Trygg

Underviser: Cubansk Salsa

Marthe har danset blant annet ved Bårdar ballettakademi og på danselinja ved Sunnmøre FHS. Hun fikk sin første skikkelige Salsa-elsk på Cuba i 2008, og fulgte senere opp med kurs i Skottland og Oslo. Marthe er opptatt av å spre danseglede både som treningsinstruktør og her på OSI Dans.
Martin Knudsen Tvete

Underviser: Cubansk Salsa

Martin ble lurt med på introkurs i Cubansk Salsa høsten 2006 og har siden vært å finne på dansekurs hos OSI. Han har vært innom mange andre dansestiler hos OSI Dans, men det har vært Cubansk Salsa som har fått størst fokus. På grunn av hans engasjement ble Martin raskt rekruttert til styret i OSI Dans og har svært engasjert siden 2007. Martin har totalt 3 pallplasseringer fra Oslomesterskap og NM i Cubansk Salsa. Martin ble godkjent instruktør av Norges Danseforbund våren 2008 og har instruert hos OSI Dans siden høsten 2008.Oda Heier


Underviser: Ballett

Oda Heier går på medisinstudiet ved UiO. Hun har danset ballett nesten hele livet, og gått på både Operaens ballettskole i Oslo og English National Ballet School i London, før hun i et par år jobbet som danser i Nasjonalballetten. Oda prøver i timene sine å kombinere teknikk med bevegelseskvalitet og uttrykk. Hun er opptatt av at en ballettklasse skal være en god treningsøkt samtidig som det skal være gøy!
Petter Nøding

Underviser: Zouk

Moments instruktørerSigmund Marius Nilssen

Underviser: Boogie Woogie; Rock Step Swing

Har undervist: West Coast Swing

Sigmund har vært medlem av OSI Dans i mange år. Han har stor kjærlighet for swingdansene, og har undervist både Rock Step, Boogie Woogie og West Coast Swing. Han danser også mange andre dansestiler. Han har vært Norgesmester i LA Salsa, universitetsmester i Rock Step Swing og har deltatt i flere regionale og nasjonale konkurranser i Boogie Woogie. For tiden danser Sigmund mest sosialt, og reiser på mange workshops og events både i Norge og utlandet hvert eneste år. I swingmiljøet er han kjent som en inspirerende miljøskaper med stor evne til å spre danseglede.Åse Jorun Holthe

Underviser: Boogie Woogie

Har tidligere undervist: West Coast Swing
Åse har vært aktiv i OSI dans i mange år, både som styremedlem og instruktør. Hun startet dansekarrieren med LA Salsa, og har vært Norgesmester i denne grenen. Hun har også vært Oslomester i Cubansk Salsa. De siste årene har hun fokusert mest på forskjellige typer Swing, og har deltatt i flere nasjonale konkurranser i Boogie Woogie. I dag danser Åse mest sosialt, deltar på workshops og events både i Norge og internasjonalt, og er en grundig og pedagogisk instruktør med glimt i øyet.
Åsmund Solberg Nilsen

Underviser: West Coast Swing

Åsmund begynnte å danse i 2007, og det ble raskt en lidenskap for ham. Han lærte tidlig Rock Step Swing, Boogie Woogie, Cubansk og L.A. Salsa, Bachata, osv. Etter en stund ble han introdusert for West Coast Swing (WCS), og før 5 minutter ut i den første dansetimen hadde han falt pladask for denne dansestilen. Siden da har han reist rundt i Europa og USA og tatt kurs og privattimer med noen av verdens beste dansere, inkludert instruktørkurs med Jordan Frisbee og Tatiana Mollmann, ansett som verdens beste par det siste tiåret.Bilde av Åsmund Nilsen, instruktør i West Coast Swing


Linnea Melbye

Underviser i: Ballett og moderne

Linnea holder på med en Bachelor i moderne og samtidsdans på Norges Dansehøyskole. Tidligere gikk hun musikal-linje på Seljord FHS, danselinje på Thor Heyerdahl VGS og har danset en rekke ulike stiler fra hun var 4 år gammel. I timene hennes legger hun fokus på at det skal være moro, motiverende og varierende. I moderne-timene liker hun å kombinere ulike stiler og plukker litt her og der. Begge stilene skal både fungere som god trening og noe gøy og annerledes å koble av med i en ellers hektisk studietid. Hun er opptatt av at det skal være et trygt og godt dansemiljø som inkluderer alle og en tett oppfølging med hver enkelt elev.


Ronja Elise Hirte

Underviser i: jazz 


Jeg, Ronja Elise Hirte, går andre året på Norges Dansehøyskole i Oslo, som er en Bachelor i dans med pedagogikk med fordypning i jazzdans. Jeg er også fast ansatt som dansepedagog i Indre Østfold Dans og Ballett og jobber som koreograf både i Oslo og i hjemmekommunen. Tidligere har jeg gått videregående skole med dans i Tvedestrand og har en ettårig danseutdannelse fra Motio-Akademiet for dans i Tvedestrand. Jeg underviser også på sommerskolen på Lyngør på danseskolen Bomann på Lyngør og har undervist i azylmottaket i Tvedestrand. Jeg danser ballett, jazz, moderne, hip hop og afrikansk dans.  Det å kunne danse hver dag er drømmehverdagen min. Jeg elsker å kunne bruke hele kroppen til musikk og uttrykke meg og fortelle med mine bevegelser. Dansen er min store lidenskap og jeg stortrives med den harde treningen, mestringsfølelsen og kreativiteten. Jeg får utrolig mye glede og energi av å danse, noe som gjennspeiles i mine dansetimer.  Jeg er en allsidig og kreativ danser som tar mye inspirasjon fra andre dansestiler. Elevene mine kommer til å få en god blanding av tradisjonell jazz, afro-jazz og lyrisk jazz.  Som pedagog er jeg utrolig engasjert, gir mye av meg selv og er opptatt av at elevene mine føler seg trygge, har det gøy og at de utvikler sin dansetekniske ferdigheter innenfor jazzdansen. Samtidig ønsker jeg å gi elevene mine et avbrekk fra hverdagen sin der de føler at de har fått trent og danset og hatt det utrolig gøy med å bevege seg til inspirerende musikk.  Mitt motto er at det aldri er for sent å lære seg å danse, og jeg kommer til å ha stort fokus på tett veiledning med hver elev slik at elevene mine kan utvikle seg som en danser.  Velkommen til god energi, mye lærdom og mestringsfølelse, glede, trening og ikke minst dansing!


Levert av IdrettenOnline