OSI Danseshow: Unleashed

Postet av Dans den 24. Okt 2018

OSI Dans (gruppedans) inviterer til danseforestillingen UNLEASHED!

16. november slipper vi danserne løs og alle kursene våre skal vise hva de har øvd på i høst. Instruktørene har fått helt frie tøyler til å koreografere hva de vil - ingen begrensninger. Inspirasjon ble funnet i alt fra zombie apokalypse til myk melodiøs pianomusikk. Det blir grensesprengende danser om verdensherredømme, side om side med old school hiphop og sarte, grasiøse ballettarmer. Helt nytt er det at vi denne gangen også har åpnet for at danserene selv kan lage egne koreografier og inkludert noen av disse i showet. VI GLEDER OSS!

OSI Dans er en forening for danseglade studenter i Oslo. Vi tilbyr en rekke ulike dansekurs i forskjellige stilarter, både gruppedans og pardans. Gruppedans-seksjonen i OSI dans består av kurs på to ulike nivåer i hiphop, jazz, moderne og ballett. Hvert halvår jobber vi mot et show og lærer ulike koreografier som vi gleder oss til å vise frem!

TID: 16. November kl 19. Dørene åpner ca. 18:30
STED: Betong, Chateau Neuf
BILLETTER: kr 75 for studenter og 120 for voksne

Billetter kan kjøpes på vipps allerede nå, eller i døra. Vipps er ofte det enkleste og vi vil ha en separat kø for forhåndskjøpte billetter.

VIPPSNUMMER: 89440. Merk betalingen med Unleashed + navnet ditt.

NB: i døra godtar vi ikke kontanter, kun kort eller Vipps.

Sees der!


For direktetilgang til facebook-arrangementet, trykk her


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline