Danseshow Wonderland

Postet av Dans den 4. Nov 2019


Vi gleder oss til å vise dere høstens danseshow: WONDERLAND! I høst vil vi ta dere med til en magisk verden, ikke bare én, men hele to ganger når vi for første gang tar en todagers med forestillinger! Med alveører, kosteskaft, vampyrtenner, treben og det som mer underlig er, inviterer vi dere inn i en verden av fantasi.. og kanskje litt virkelighet - hvis du bare tror! Koreografiene er inspirert av eventyrlige verdener og parallelle univers, hvor bare fantasien setter stopper..

TID: Fredag 22. november kl. 19.00 (dørene åpner ca 18.30) & Lørdag 23. november kl. 18.00 (dørene åpner ca 17.30)
STED: Betong, Chateau Neuf
 BILLETTER: kr 75 for studenter og 130 for voksne0 Kommentar

Dansefest lørdag 16. november

Postet av Dans den 31. Okt 2019

Vi inviterer til semesterets andre og siste dansefest på Escape lørdag 16. november. Her blir det introkurs i en av stilene vi tilbyr, etterfulgt av dansefest der musikk fra alle dansestiler spilles til langt utpå kvelden! Alle er velkomne, medlemmer, ikke-medlemmer, studenter og ikke-studenter. Så ta med venner, også de som ikke har danset før, til både introkurs og dansefest.

TID: Lørdag 16. november kl. 18:30-23:30, introkurs: 19:00-20:30
STED: Escape, Gaustadalléen 23B, 0373 Oslo (T-bane 4, 5. Trikk 17, 18 til Forskningsparken)
 PRIS: TBD


0 Kommentar

WEST COAST SWING, nivå 2

Postet av Dans den 30. Okt 2019

Vi må dessverre meddele at det er svært få påmeldte til kursrekke i West Coast Swing 2. Den starter opp i dag og har kurs i 6 uker fremover - hver onsdag kl. 18:30-20:15 på Dancecity. Hvis vi ikke får flere påmeldinger, ser vi oss nødt til å avlyse kurset. 

VIL DU DELTA PÅ KURSET? Send oss en melding her eller en mail til styreleder@dans.osi.no


0 Kommentar

Social dance in swing instead of west coast swing the 11. september

Postet av Dans den 10. Sep 2019

På grunn av en mangel på instruktører på West Coast swing kurset onsdag den 11. september så vil det istedenfor bli holdt sosialdans i swing.  Hele West Coast kurset vil bli forskyvet slik at man ikke går glipp av noe i kurset.


Because of the lack of instructors in West Coast Swing course the 11. of september it has replaced with sosial dance in swing. The whole West Coast course will be moved in order to not miss any of the course.


0 Kommentar

Påmelding er åpent / Registration is open

Postet av Dans den 2. Sep 2019

ENGLISH BELOW

Da er det endelig slik at man kan melde seg inn i OSI Dans og melde seg på dansekurs. Det har blitt noen endringer i timeplanen, blant annet at ballett 2 og hiphop 1 på tirsdager har byttet tidspunkt, og at vi ikke kan gjennomføre hiphop 1-2 da vi mangler en instruktør til å holde kurset.
Til slutt ønsker vi å minne medlemmer på at innmeldingen deres blir behandlet manuelt av medlemsansvarlig, og kan dermed da litt tid før innmeldingen blir godkjent.

Hilsen OSI Dans!


Registration is now finally open and signing on to courses has been made available.There has been some changes in the schedule, as Ballett 2 and Hiphop 1 on tuesday has been moved to a different time. We have also had to cancel Hiphop 1-2 because of a lack of instructor to hold the course. Lastly we wish to remind our members that the registration process is a manual process made by the manager of members and will therefore be a timeconsuming process.


With regards OSI Dans!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline