Cubansk Salsa, også kjent som Casino, er en form for salsadans med opprinnelse i Kuba. Danserne beveger seg rundt hverandre til musikken, det er fokus på bruk av hofter og rytme i stylingen. Mange som har danset Cubansk Salsa en stund begynner med Rueda, som er en slags ringdans der man sender jenta fra gutt til gutt i en sirkel mens man gjør Salsa-turer som blir ropt ut av en leder.
Salsa er en nybegynnervennlig danseform som er lett å komme i gang med. Miljøet i Oslo er stort og aktivt, og det finnes mange dansemuligheter.

Nivå 1-kurs er nybegynnerkurs og krever ingen forkunnskaper. Nivå 2-kurs krever at du har fullført nivå 1-kurs eller tilsvarende i samme dans. Kurs på høyere nivå (nivå 3 og 4) krever at du har mestret nivåene nedenfor. Det betyr vanligvis at du har gått nivået nedenfor flere ganger og har sosialdanset en god del i tillegg.
På nivå 3 og 4 kan instruktørene be deg ta lavere nivåer om igjen i steden dersom du ikke er god nok. Snakk gjerne med instruktørene på forhånd (eller møt opp første kursgang og spør) for å få vite om du kvalifiserer til kurs på dette nivået.

Instruktører

Nivå 1: Alexander Kristian og Kamelia Javadi.
Nivå 2: Martin Knudsen Tvete og Kamelia Javadi.
Nivå 3: Alexander Kristian, Hanna Mathilde Søreng.

Det sier våre medlemmer:
  • Our main instructor and his partner were extremely talented, attentive and very funny together.
  • The Cuban salsa teachers are really good dancers and give a good vibe to the class.
  • Lærte virkelig mye på Salsa 1, og storkoste meg i timene der.
  • Very pleased, it was very easy-going atmosphere.
  • The instructors were helpful and energetic, and the curriculum was both fun and challenging.
Bli løpende oppdatert! 
Vi anbefaler alle interreserte å bli med i facebook-gruppen OSI Dans Cubansk Salsa for å få informasjon om sosiale arrangementer, workshops, fester og lignende.
Powered by: Bloc