Rock Step Swing er det som på godt norsk kalles "vanlig sekstaktswing", med trinn som telles til 6. Dette er en enkel dans som passer til rock'n'roll-musikk. Dansen er perfekt dersom du aldri har tatt et dansesteg før i ditt liv, og kanskje føler at du har to venstreføtter. Etterhvert som man blir flinkere kan man danse til raskere musikk, og utvide med mer kompliserteturer. På høyere nivå er det mange som utvider reportoaret med semiakrobatiske turer.Rock Step er en nybegynnervennlig danseform som er lett å komme i gang med, og som mange har vært borti fra skole eller danseskole da de var yngere.

Kursnivåer i OSI Dans

Rock Step 1 og 2 går etter hverandre, og det legges opp til at man tar disse samme semester - også det første semesteret man danser. Nivå 1-kurs er nybegynnerkurs og krever ingen forkunnskaper. Nivå 2-kurs krever at du har fullført nivå 1-kurs eller tilsvarende i samme dans.

Instruktører

Rock Step 1 og 2: Eivind Vedå Gilhuus og Johanne Halsnes Århus

Bli løpende oppdatert

Vi anbefaler alle som danser Rock Step Swing å bli med i facebook-gruppen OSI Dans Rock Step Swing for å få med seg flest mulig sosiale arrangementer.
Flere videoer av Rock Step Swing: Det sier våre medlemmer
  • Veldig flinke instruktører! Veldig livlige!
  • Instruktørene i Rock step er noe av det beste jeg har vært bort i. Inkluderende og hyggelige!
  • Både Eivind og Johanne sørget tidlig for å skape godt humør og hyggelig stemning innad i rock-step gruppen. Eivind spøker, synger, fjoller og bringer fram lekenheten i dansen.
  • Eivind var en kjempeflink instruktør, masse entusiasme og han spredde mye danseglede!
  • Utrolig flinke instruktører! :D
  • Har vært utrolig bra, og jeg har lært mye på kort tid! Bra og sosialt!
  • Hadde det veldig gøy. Takk :)
Powered by: Bloc