Ballett er en gammel dansestil som bygger på teknikk og bestemte bevegelsesmønster og posisjoner, fastsatt helt tilbake til barokken og romantikkens Italia og Frankrike. Den klassiske teknikken ligger blant annet til grunne i mye av både jazz og moderne dans. Som ballettdanser opparbeider du deg en god teknikk, samt en generell god styrke, balanse og utholdenhet (for å nevne noe). I OSI Dans vil vi følge oppbyggingen til en vanlig klassisk ballettklasse, der øvelser ved barre blir en sentral del av oppvarmingen. Videre skal vi utfordre oss selv ved å utføre øvelser i senter av salen, samt ”over gulvet”, før timens siste del vil brukes på innstudering og øving på koreografi som skal fremfører i høstens OSI danseshow!

 Ballettkurset har et åpent nivå, noe som betyr at uansett om du ikke vet hva en ”barre” er, eller om du uanstrengt utfører trettito fouette-prituetter, er like velkommen! Nivået tilpasses gruppen og øvelser differensiere ved behov.
 Ballett-kurset undervises av Marte Bjørneng.
 Vi anbefaler alle våre dansere å bli med i Facebook-gruppen for å kunne diskutere, treffe andre dansere og for å få med seg flest mulig sosiale arrangementer. For informasjon om tid og sted for kursene, se kursplanen!
Det sier våre medlemmer:
  • Veldig fornøyd med læreren :)

Powered by: Bloc