Exit fullscreen

Om Oss - Tidligere instruktører

Gruppedans

Alice Quan | Gry Kristiansen | Ingeborg Myhrum Sletmoen | Maria ØstliRagnhild Bangstad Balteskard | Vilde Fodstad

Alice Quan

Alice er fra Lørenskog og har stor lidenskap for dans siden hun var liten. Hun startet å danse klassisk ballett på en ballettskole i Kina da hun fylte fem år. Etter at hun flyttet til Norge, forsettet hun å danse klassisk ballett, samt jazzdans, moderne og hip hop. I 2014 gikk hun ut av landsdekkende ballettlinjen ved Fagerborg Videregående Skole. Og nå går hun siste året på Norges Dansehøyskole med fordypning i jazzdans.

Alice har vært medlem av Norsk Ballettinstitutts dansekompani i 3 år, og har opptrådd blant annet på Hermitage Theatre i St. Petersburg. Hun var tidligere danser i musikalen Drop Out på Lillesstrøm kultursenter og Den Norske Operaen.

Gry Kristiansen

Underviste: Moderne

Gry Kristiansen kommer fra Bergen og har danset siden midten av barneskolen der hun var innom forskjellige stiler som: Freestyle, Hip Hop og Street Jazz. Hun begynte så med jazz og moderne på ungdomsskolen. Hun gikk på danselinjen ved Langhaugen VGS der det er fokus på jazz, moderne og ballett, hun tok så et år på danselinjen på Trøndertun Folkehøyskole. Hun er student ved Norges dansehøyskole og går nå sitt siste år på skolen der hun tar en Bachelor i Moderne og Samtidsdans med pedagogikk.

Ingeborg Myhrum Sletmoen

Underviste: Jazz

Ingeborg Myhrum Sletmoen har danset siden hun var 8 år gammel på Jump dansestudio, Kongsvinger. Her har hun vært innom stiler som HipHop, ballett og Moderne Dans, men hennes klare styrke er i Jazzdans. I tillegg var hun med i et utvalgt kompani som jobbet med ulike stiler og koreografer, og var med på en rekke oppsetninger og oppdrag rundt i landet. Hun har også deltatt på Ungdommens kulturmønstring (UKM), der hun i 2011, sammen med fire andre, kom videre til landsmønstringen i Trondheim. I de siste tre årene har hun hatt deltidsjobb som danselærer og har undervist i Jazzdans og HipHop. Hun har også blitt leid inn som danselærer ved blant annet en ungdomsskole.

Maria Østli

Underviser: Jazz

Maria har danset på jump dansestudio i Kongsvinger siden 2007.

Her har hun vært med på kompaniet og et dansecrew innad kompaniet som hun kom til fylkesmønstring i UKM med.
Maria har gått på Jazz, Hiphop, ballett, Moderne- og showdans, men alltid vært mest glad i showdans.
Hun har vært russerevysjef og hatt ansvar for over 100 russ på scenen.
Hun har gått på NTNUI dans i Trondheim, som ga henne inspirasjon til å starte opp gruppedans i OSI.

Ragnhild Bangstad Balteskard

Underviste: Moderne

Ragnhild Bangstad Balteskard kommer fra Nordnorge og underviser Moderne. Hun startet å danse da hun var åtte år på en ballettskole i Tyskland, og har siden danset ballett, jazz og moderne ved ulike institusjoner. Hun er student ved Norges dansehøyskole og går nå sitt andre år på skolen med moderne- og samtidsdans som fordypning.

Vilde Fodstad

Underviste: Hiphop

Når Vilde ikke danser, sitter hun på Blindern og leser seg igjennom Profesjonsstudiet i Psykologi. Ellers startet hun sin dansekarriere hos Trude Flan’s Dansestudio i Hakadal for 15 år siden. Vilde konkurrerte i Freestyle/Discojazz i mange år, samtidig som hun testet både Jazz, Ballett og Hiphop ved siden av. I 2010 erklærte hun sin kjærlighet til Hiphop da hun ble med i NTNUI Dans – nå er det kun Hiphop som gjelder!

Powered by: Bloc