Alexander Kristian

Underviser: Cubansk Salsa

Alexander begynte å danse hos OSI Dans i 2007. Han prøvde flere dansestiler, men etterhvert ble Latinamerikanske danser hans favoritter, blant annet Cubansk Salsa, New York Salsa, Bachata og Afro. Alexander er utdannet instruktør fra Norges Danseforbund og har instruert hos OSI Dans og andre danseskoler i Oslo siden 2009. Han har også deltatt i en rekke dansekonkurranser i Oslo og LatinRoom ShowTeam i løpet av flere år.

Alexandra Zachariasson

Underviser: Zouk

Moments instruktører

Amalie Feyling Flatebø


Underviser: Jazz og ballett

Amalie er nylig utdannet ved Norges Dansehøyskole og har da en bachleor i jazzdans med pedagogikk. Hun har en tanke om at dansetimene skal fungere som en god treningsøkt, læring av teknikker, men ikke minst å ha det gøy. Timene hennes kan variere veldig med alt fra tradisjonell jazz, hip hop innspiert eller moderne jazz. Hun er mer opptatt av å lage en time som føles gøy og digg å gjøre enn å holde seg innen for en sjanger. Det vil si at hun lager det hun føler for å lage, uavhengig av stil, men innen jazzsjangeren. Amalie er glad i å balansere lederrollen som pedagog med det vennskapelige båndet i timene. Noe som vil si at hun forventer arbeidsinnsats, men også veldig glad i å tulle og ha det gøy.


Anastasiya Mokienko

Underviser: Standard og Latin

Har undervist: Cubansk Salsa; LA Salsa

Anastasia begynte med Standard og Latin i 2001 i Moskva. Hun fortsatte å danse da hun flyttet til Oslo i 2005 og danser fortsatt. I tillegg til Standard/Latin har hun danset Cubansk og LA Salsa, Bachata, Zouk, Rock Step Swing, Boogie Woogie, West Coast Swing, Argentinsk Tango og Magedans i 8 år. Hun er utdannet instruktør i Salsa og i Magedans fra Norges Danseforbund. For henne er det å leve ensbetydende med å danse – dans skaper energi og positivitet.

Eivind Vedå Gilhuus

Underviser: Rock Step Swing

Eivind påstod hardnakket at dansing ikke var noe for ham, verken på byen eller ellers. Men så lot han seg overtale til å begynne på Rock Step Swing høsten 2008, og innen neste høst var han blitt instruktør for OSI. Han forsøkte seg også litt som elev på LA Salsa 1/2 og West Coast Swing 1/2, og trivdes godt med det, før han etterhvert ble et offer for tidsklemma. I dag jobber Eivind fremdeles som instruktør for Rock Step Swing. Han var også dommer under OSI Open i 2011.

Fra kursevalueringen: “Eivind kjører et show som både er lærerikt og som sprer danseglede!”

Emilie Hals

Underviser: Moderne

Emilie Hals går sitt andre år på Norges Dansehøyskole der hun tar en bachelor i moderne og samtidsdans. Hun har tidligere vært elev ved Trøndertun folkehøgskole sitt forstudium i dans og Vågen videregående skole ved danselinjen. Emilie har bakgrunn fra flere stiler og henter inn klassisk teknikk, elementer fra hip hop og jazz i sine modernetimer. I hennes timer yter hun sitt beste for at elevene skal oppleve mestring, utvikle sin danseriske side og at skal være et trygt og inspirerende miljø å danse i!

Emilie Sandberg

Underviser: HipHop

Emilie Sandberg tar for øyeblikket en bachelor i Spesialpedagogikk ved UiO. Hun begynte å danse ved Jump! Dansestudio på Kongsvinger som åtteåring, og har danset nesten “non stop” siden. I løpet av sin tid på Kongsvinger har hun blant annet vært med i et utvalgt dansekompani som har tatt del i en rekke danseoppdrag og -oppsetninger, med kombinerte stiler og ulike koreografer. Av stiler har hun vært innom både jazz, moderne, reggaeton, showdans og klassisk, men hjertet hennes banker for hiphopen!

Johanne Halsnes Århus

Underviser: Rock Step Swing

Hanne Bergheim

Underviser: Boogie Woogie

Hanne begynte i sin tid med folkeswing og helt siden da har interessen for pardans vært tilstede. Hun tok introkurs i Boogie Woogie hos OSI Dans en vinter og danset inn i soloppgangen. Nå har hun vært aktiv danser i flere år, deltar jevnlig på workshops, konkurrerer og begynte i 2013 som instruktør i både denne stilen og Rock Step Swing. Fartstiden hennes i klubben inkluderer styreverv og svippturer innom flere stiler. Swing har den største plassen i hjertet hennes, og i tillegg til Boogie danser hun både Rock Step Swing og West Coast Swing. Hanne synes pardans er den perfekte aktivitet fordi den kombinerer trening, moro og sosial omgang. Dette håper hun å vise til alle sine elever.


Ingvild Gran Tørring

Underviser: Zouk

Moments instruktører

Kamelia Javadi


Underviser: Hiphop


Kamelia har vært lidenskapelig opptatt av dans hele livet, og har danset en rekke stilarter deriblant; HipHop, Dancehall, og Jazz. Hun har danset Cubansk Salsa og Bachata siden februar 2011. Kamelia er utdannet Salsa-instruktør fra Norges Danseforbund, og instruerer nå i HipHop i OSI Dans. Frem til høsten 2018 instruerte hun også i Cubansk salsa.

Lara Aref

Underviser: Cubansk Salsa

Lara har drevet med en rekke dansestil siden 2010. Blant annet har hun danset hula, magedans og reggaeton. I 2015 startet hun med kubansk salsa hos Latinroom hvor hun har fullført hele 5 nivåer og nådd avansert level. Lara kom til OSI høsten 2018 med et smil. Dette vil du også se på dansegulvet sammen med henne!


Marthe Trygg

Underviser: Cubansk Salsa

Marthe har danset blant annet ved Bårdar ballettakademi og på danselinja ved Sunnmøre FHS. Hun fikk sin første skikkelige Salsa-elsk på Cuba i 2008, og fulgte senere opp med kurs i Skottland og Oslo. Marthe er opptatt av å spre danseglede både som treningsinstruktør og her på OSI Dans.


Martin Knudsen Tvete

Underviser: Cubansk Salsa

Martin ble lurt med på introkurs i Cubansk Salsa høsten 2006 og har siden vært å finne på dansekurs hos OSI. Han har vært innom mange andre dansestiler hos OSI Dans, men det har vært Cubansk Salsa som har fått størst fokus. På grunn av hans engasjement ble Martin raskt rekruttert til styret i OSI Dans og har svært engasjert siden 2007. Martin har totalt 3 pallplasseringer fra Oslomesterskap og NM i Cubansk Salsa. Martin ble godkjent instruktør av Norges Danseforbund våren 2008 og har instruert hos OSI Dans siden høsten 2008.

Mathilde Thomassen


Underviser: Moderne

Mathilde Thomassen går i 3.klasse på Norges Dansehøyskole der hun tar en bachelor i moderne og samtidsdans med pedagogikk. Hun har gått på danselinjen på Lillehammer VGS og har danset både ballett, jazz, hop hop og moderne. I Mathilde sine klasser er det mye fokus på musikalitet, dynamikk, flyt og innlevelse. Det skal også være mye rom for å feile, utforske og lære, både av hun som pedagog, men også av medelever. Alle kan lære seg å danse, og Mathilde vil ha mye fokus på tett oppfølging/veiledning med hver enkelt elev.

Oda Heier


Underviser: Ballett

Oda Heier går tredje året på medisinstudiet ved UiO. Hun har danset ballett nesten hele livet, og gått på både Operaens ballettskole i Oslo og English National Ballet School i London, før hun i et par år jobbet som danser i Nasjonalballetten. Oda prøver i timene sine å kombinere teknikk med bevegelseskvalitet og uttrykk. Hun er opptatt av at en ballettklasse skal være en god treningsøkt samtidig som det skal være gøy!


Petter Nøding

Underviser: Zouk

Moments instruktører

Sigmund Marius Nilssen

Underviser: Boogie Woogie; Rock Step Swing

Har undervist: West Coast Swing

Sigmund har vært medlem av OSI Dans i mange år. Han har stor kjærlighet for swingdansene, og har undervist både Rock Step, Boogie Woogie og West Coast Swing. Han danser også mange andre dansestiler. Han har vært Norgesmester i LA Salsa, universitetsmester i Rock Step Swing og har deltatt i flere regionale og nasjonale konkurranser i Boogie Woogie. For tiden danser Sigmund mest sosialt, og reiser på mange workshops og events både i Norge og utlandet hvert eneste år. I swingmiljøet er han kjent som en inspirerende miljøskaper med stor evne til å spre danseglede.

Silje Mathisen


Underviser: Jazz

Silje Mathisen går sitt 3. og siste studieår på Norges dansehøyskole, hvor hun tar en bachelor i jazzdans med pedagogikk. Hun startet å danse som 6-åring på en liten kulturskole i hjemkommunen, videre gikk ferden til Danselinja ved Trondheim Katedralskole, og deretter til Oslo på dansehøyskolen. Hun har hatt en rekke oppdrag, blant annet som danser og koreograf i Korsvikaspillet 2018 i regi av Catrine Telle. 

Hun beskriver dans slik: «For meg er dans et fristed. Et sted hvor man fokuserer på seg selv i bevegelse, dans og musikk. Et rom hvor man skaper øyeblikk av glede, følelser, utfordringer, mestring, selvtillit og selvfølelse. Det er derfor viktig for meg som pedagog å formidle denne dansegleden videre, og vise til at dans er trening, teknikk og hardt arbeid, men også så utrolig mye glede og mestringsfølelse.» 

Silje er opptatt av at elevene skal kunne utvikle seg danseteknisk, og samtidig ha det gøy i et inspirerende, trygt og positivt miljø. 

Åse Jorun Holthe

Underviser: Boogie Woogie

Har tidligere undervist: West Coast Swing
Åse har vært aktiv i OSI dans i mange år, både som styremedlem og instruktør. Hun startet dansekarrieren med LA Salsa, og har vært Norgesmester i denne grenen. Hun har også vært Oslomester i Cubansk Salsa. De siste årene har hun fokusert mest på forskjellige typer Swing, og har deltatt i flere nasjonale konkurranser i Boogie Woogie. I dag danser Åse mest sosialt, deltar på workshops og events både i Norge og internasjonalt, og er en grundig og pedagogisk instruktør med glimt i øyet.


Åsmund Solberg Nilsen

Underviser: West Coast Swing

Åsmund begynnte å danse i 2007, og det ble raskt en lidenskap for ham. Han lærte tidlig Rock Step Swing, Boogie Woogie, Cubansk og L.A. Salsa, Bachata, osv. Etter en stund ble han introdusert for West Coast Swing (WCS), og før 5 minutter ut i den første dansetimen hadde han falt pladask for denne dansestilen. Siden da har han reist rundt i Europa og USA og tatt kurs og privattimer med noen av verdens beste dansere, inkludert instruktørkurs med Jordan Frisbee og Tatiana Mollmann, ansett som verdens beste par det siste tiåret.


Linnea Melbye

Underviser i: Ballett og moderne

Linnea holder på med en Bachelor i moderne og samtidsdans på Norges Dansehøyskole. Tidligere gikk hun musikal-linje på Seljord FHS, danselinje på Thor Heyerdahl VGS og har danset en rekke ulike stiler fra hun var 4 år gammel. I timene hennes legger hun fokus på at det skal være moro, motiverende og varierende. I moderne-timene liker hun å kombinere ulike stiler og plukker litt her og der. Begge stilene skal både fungere som god trening og noe gøy og annerledes å koble av med i en ellers hektisk studietid. Hun er opptatt av at det skal være et trygt og godt dansemiljø som inkluderer alle og en tett oppfølging med hver enkelt elev.

Ronja Elise Hirte

Underviser i: jazz 


Jeg, Ronja Elise Hirte, går 2. året på Norges Dansehøyskole i Oslo, som er en Bachelor i dans med pedagogikk med fordypning i jazzdans. Jeg er også fast ansatt som dansepedagog i Indre Østfold Dans og Ballett og jobber som koreograf både i Oslo og i hjemmekommunen. Tidligere har jeg gått videregående skole med dans i Tvedestrand og har en ettårig danseutdannelse fra Motio-Akademiet for dans i Tvedestrand. Jeg underviser også på sommerskolen på Lyngør på danseskolen Bomann på Lyngør og har undervist i azylmottaket i Tvedestrand. Jeg danser ballett, jazz, moderne, hip hop og afrikansk dans.  Det å kunne danse hver dag er drømmehverdagen min. Jeg elsker å kunne bruke hele kroppen til musikk og uttrykke meg og fortelle med mine bevegelser. Dansen er min store lidenskap og jeg stortrives med den harde treningen, mestringsfølelsen og kreativiteten. Jeg får utrolig mye glede og energi av å danse, noe som gjennspeiles i mine dansetimer.  Jeg er en allsidig og kreativ danser som tar mye inspirasjon fra andre dansestiler. Elevene mine kommer til å få en god blanding av tradisjonell jazz, afro-jazz og lyrisk jazz.  Som pedagog er jeg utrolig engasjert, gir mye av meg selv og er opptatt av at elevene mine føler seg trygge, har det gøy og at de utvikler sin dansetekniske ferdigheter innenfor jazzdansen. Samtidig ønsker jeg å gi elevene mine et avbrekk fra hverdagen sin der de føler at de har fått trent og danset og hatt det utrolig gøy med å bevege seg til inspirerende musikk.  Mitt motto er at det aldri er for sent å lære seg å danse, og jeg kommer til å ha stort fokus på tett veiledning med hver elev slik at elevene mine kan utvikle seg som en danser.  Velkommen til god energi, mye lærdom og mestringsfølelse, glede, trening og ikke minst dansing!

Levert av IdrettenOnline