Dansekurs - Hiphop

Hiphop har et bredt spekter av stilarter, men kjennetegnes av en urban og røffere stil enn de andre. Teknikk er også viktig her, men på et helt annet plan enn de andre stilene som for eksempel jazz, ballett og moderne. Du lærer å isolere kroppen på steder i musikken og røffe bevegelser er gjerne vanlig i koreografi. Allikevel kan stilene speile seg om så mangt og generelt kan man si at det er masse kul musikk og koreografi. Hiphop-kurset har som mål å lage et show.

Kursopplegg

Høstsemesteret 2017 har vi gleden av å tilby to kurs i Hiphop: Hiphop Nybegynner og Hiphop Øvet. Her er henholdsvis nybegynnere og erfarne dansere velkomne, men våre elever er mer enn velkomne til å prøve begge. 

Nybegynner-klassene er for dere som er helt ferske dansere og dere som har danset noe tidligere, mens øvet-klassene er for dere som har danset nokså mye og kan grunnleggende teknikk.

Instruktører

Hiphop Nybegynner undervises av Emilie Sandberg (TODO) og Ingvill Bjerkholt (TODO).
Hiphop Øvet undervises av Kamelia Javadi (TODO).

Bli løpende oppdatert

Vi anbefaler våre showdansere å bli med i Facebook-gruppen (TODO) for å kunne diskutere, treffe andre dansere og for å få med seg flest mulig sosiale arrangementer. For informasjon om tid og sted for kursene, se kursplanen (TODO)!

Powered by: Bloc