Admin verktøy

• Hvordan slår jeg på Admin modus?
  • Hvordan legger jeg til en ny side?
  • Hvordan laster jeg opp logo?

1. Gå til kontrollpanelet.

2. Under utseende, trykk på valget

endre logo.

3. Last opp logo via logoopplasteren.

NB! Du må være i Admin modus for å kunne justere posisjon og størrelse på logo.

Tips!

For best resultat bruk logo filformatet .png med transparent bakgrunn.

For å justere logoens størrelse og plassering, trykk på skiftnøkkelen for å gå i admin mode. Du vil da se en blå endre knapp på hjørnet av logoen. Herfra kan du dra i hjørnene av logoen for å endre størrelse - eller klikk og dra på selve logoen for å endre plassering.

• Hvordan legger jeg til mitt eget domene?
  • Hvordan endre bildevisning til en nyhets widget
  • Hvordan peker jeg om domene på domeneshop.no?
  • Hvordan administrerer jeg hovedmenyen?
  • Hvordan lager jeg et kontaktskjema?
Levert av IdrettenOnline