Admin verktøy

• Hvordan slår jeg på Admin modus?
  • Hvordan legger jeg til en ny side?
  • Hvordan laster jeg opp logo?
  • Hvordan legger jeg til mitt eget domene?
  • Hvordan endre bildevisning til en nyhets widget
  • Hvordan peker jeg om domene på domeneshop.no?

1. Gå til DNS pekere fanen

2. Klikk på Vis avanserte innstillinger og skriv inn følgende info og legg til ved å trykke + ikonet. Dersom det ligger inne et CNAME felt fra før endrer du dette istedet for å opprette nytt:

Vertsnavn TTL Pri/Weight/Port RR-Type Data
    www.domene.no 1 time

CNAME webfarm1.bloc.net

3. Når CNAME er lagt inn, gå til WWW-videresending fanen. Her legger du inn videresending fra domenet uten www til domenet med www ved å la feltet til venstre stå tomt og skrive inn http://www.dittdomene.no i feltet til høyre.

• Hvordan administrerer jeg hovedmenyen?
  • Hvordan lager jeg et kontaktskjema?
Levert av IdrettenOnline