Påminnelse for St & Lt 2!

Postet av OSI Dans den 6. Mai 2019

Vi minner dere på at siste kursgang i St & Lt 2 ble flyttet til 20 Mai. Husk danseshow 3. mai

Postet av OSI Dans den 22. Apr 2019

Vi minner om at den 3. mai er det danseshow fra klokken 19:00 i kjelleren på Chateau Neuf. Inngangsprisen er 50,- for medlemmer, 75,- for studenter og 130,- for voksne. Hvis du bruker vipps på forhånd så havner du i ekspress-køen^^ 

Dørene åpnes klokken 18:30 så kom tidlig for å få de beste plassene!

Link til arrangementet her:

https://www.facebook.com/events/2395685610466408/ Bli en del av vårt inkluderende miljø!

Postet av OSI Dans den 5. Apr 2019

Bli en del av vårt inkluderende, allsidige miljø!startgif


Om OSI Dans

OSI Dans er danseklubben av og for studenter i Oslo. Vi er en stor klubb med fokus på å ha det gøy, på god trening og på et høyt nivå på våre klasser, samt et veldig godt sosialt miljø. Siden 1995 legger vi opp til at alle skal danse med alle: Vi roterer partnere på alle våre kurs, slik at du ikke trenger å ta med en partner for å danse hos oss. Kurs starter i begynnelsen av hvert semester. Vi har lov til å ta inn 20% ikke-studenter hvert semester.


  • Strålende fornøyd med alt! Kursene og festene har vært supre, er så glad jeg har blitt med i OSI dans :)
  • Å bli med i OSI Dans var den beste beslutningen i år, jeg elsker atmosfæren!
  • Det har vært en veldig morsom semester med dans! Dansefestene og sosialdans har vært så gøy! Bra jobba! Jeg vil definitivt fortsette å danse!
  • En fin forening med mye aktivitet, god struktur og godt miljø!
  • Veldig bra miljø! Veldig hyggelig å komme som ny til et inkluderende miljø, der selv de rutinerte og proffe tar seg tid både til prat og dans!


Kursplan Vår 2019

Postet av OSI Dans den 23. Jan 2019

Da har vi endelig fått alle tidene for dansekursene våre og kursplanen er blitt oppdatert for våren. Denne finner du under fanen "Dansekurs"

Våre gratis introduksjonskurs vil begynne etter foreningsdagene på UiO og OsloMet 29.januar og 31. januar. 

https://www.facebook.com/events/356471871803401/

Innmelding er åpent men det vil ikke være mulig å melde seg på dansekurs før 8. februar.  Hensikten med dette er at våre nye medlemmer skal få kunne teste ut alle introduksjonskurs og få sjansen til å melde seg på før kurset blir fylt opp.OSI Danseshow: Unleashed

Postet av OSI Dans den 24. Okt 2018

OSI Dans (gruppedans) inviterer til danseforestillingen UNLEASHED!

16. november slipper vi danserne løs og alle kursene våre skal vise hva de har øvd på i høst. Instruktørene har fått helt frie tøyler til å koreografere hva de vil - ingen begrensninger. Inspirasjon ble funnet i alt fra zombie apokalypse til myk melodiøs pianomusikk. Det blir grensesprengende danser om verdensherredømme, side om side med old school hiphop og sarte, grasiøse ballettarmer. Helt nytt er det at vi denne gangen også har åpnet for at danserene selv kan lage egne koreografier og inkludert noen av disse i showet. VI GLEDER OSS!

OSI Dans er en forening for danseglade studenter i Oslo. Vi tilbyr en rekke ulike dansekurs i forskjellige stilarter, både gruppedans og pardans. Gruppedans-seksjonen i OSI dans består av kurs på to ulike nivåer i hiphop, jazz, moderne og ballett. Hvert halvår jobber vi mot et show og lærer ulike koreografier som vi gleder oss til å vise frem!

TID: 16. November kl 19. Dørene åpner ca. 18:30
STED: Betong, Chateau Neuf
BILLETTER: kr 75 for studenter og 120 for voksne

Billetter kan kjøpes på vipps allerede nå, eller i døra. Vipps er ofte det enkleste og vi vil ha en separat kø for forhåndskjøpte billetter.

VIPPSNUMMER: 89440. Merk betalingen med Unleashed + navnet ditt.

NB: i døra godtar vi ikke kontanter, kun kort eller Vipps.

Sees der!


For direktetilgang til facebook-arrangementet, trykk herLevert av IdrettenOnline