Studentlekene i Tromsø

Postet av Langrenn den 9. Mar 2018


Den første helgen i mars tok to OSI-ere turen til Tromsø i forbindelse med Studentlekene. På programmet stod det blant annet sprint og 5-mil, selvfølgelig med påfølgende bankett.

Fredagens sprint bød på en seig, men spennende sprintløype på Templarheimen skistadion. Både Sindre og Kristoffer gikk videre til semifinalene, men kun Sindre var sterk nok til å kapre seg en plass i finale-heatet.


Lørdagens femmil ble gjennomført med fantastiske forhold på Kvaløya. NM-løypene fra 2011 holdt mål, og Nord-Norge viste seg fra sin beste side. Med upåklagelig OSI-lagånd og heiing i målområdet kom Kristoffer i mål til en 7. plass.


Vi satser på å gjenta suksessen og stille mannsterke til neste års Studentleker i Trondheim! :-) Samling på KSI-Hytta - Vinterski 2018

Postet av Langrenn den 20. Feb 2018


Det er tidlig om morgenen lørdag 17. Februar. Oslo er i ferd med å våkne til liv. En gjeng morgenglade OSI-ere møtes på Frognerseteren, klare for å rømme fra storbyens mas. Fluktens destinasjon er KSI-hytta med sin idylliske beliggenhet blant snødekte graner og eksklusive fasiliteter som velfungerende badstu, koselig peis og løpebane i dusjen. Etter den første lille etappen inn til hytta var vi klare. Vi la fra oss sekker og dårlig humør, så la vi ut på helgens første langtur.

Etter en liten, men nødvendig, teknikk-økt rettet vi snutene mot Kikutstua. Føret var upåklagelig og rester av tidligere smøring gjorde stort sett nytten for de fleste. Fem minusgrader, men dessverre en del tåke. Etter en snau halvtimes gange klarte vi ikke holde oss lenger - radioen måtte frem, og vi fikk med oss de siste minuttene av damenes OL-Stafett et sted i skogen mellom Kobberhaughytta og Kikut. Heldigvis tok de norske jentene gull - noe annet ville sannsynligvis lagt en kraftig demper på resten av dagen for enkelte av gruppas medlemmer!

 På Kikut var det energipåfyll i form av boller og vafler før turen gikk videre. En gjeng fortsatte mot Gørja (og fikk dermed samlet litt flere kilometer enn oss andre), mens resten gikk tilbake mot hytta.
Vi disket opp til lekker lunsj med alt tenkelig pålegg og samlet krefter til kveldens intervalløkt mens vi fyrte opp i peisen. 

Klokken tikket seg sakte mot intervall, men stemningen var det likevel ingenting å si på!
Vi skled ned til bunnen av en lang bakke (Flere av OSI-erne er fortsatt usikre på hvor vi faktisk var - men bakken var akkurat passe lang og tøff), og startet dragene. Etter en drøy halvtime med upåklagelig innsats var fokuset rettet mot kveldens neste høydepunkt: Taco, sjokoladepudding og spill. Etter en liten styrkeøkt for de spreke jentene, og en omgang snøbading og et opphold i badstua for flere av de andre, gikk tacolefsene ned på høykant, og konkurranseinstinktet var igjen på topp når det skulle konkurreres i quiz, balanse og SMS-skriving.

Søndagen startet med frokost og OL: Guttas stafett, som igjen endte med GULL! Dagen startet med andre ord bra! Vi ryddet og vasket oss ut av hytta, og satte igjen kursen mot Kikut. Vi delte oss i flere grupper, der noen gikk til Katnosa, og andre gikk en runde i nærområdet. Utpå ettermiddagen kom vi tilbake til KSI-hytta. Der spiste vi litt mat, slang på oss sekkene og suste igjen nedover mot storbyen, godt fornøyde med helga.


Takk for en veldig bra samling, håper vi ser dere alle igjen neste år!
2 rennhelger + bankett!

Postet av Langrenn den 18. Feb 2018

De 2 siste helgene har det vært mange OSI’ere i aksjon på forskjellige renn!

Forrige helg var vi en bra gjeng som deltok på Holmenkollmarsjen, og vi var godt representert på begge distansene (25km og 54km). Til tross for snøvær og tungt føre var det en fornøyd gjeng i målområdet. Det var også et par stykker som gikk Vindfjelløpet på søndagen, hvor det var desto tyngre føre enn på marsjen, i tillegg til sterk vind. Fordelen var at det lønte seg å sitte i hockey istedenfor å stake på i de slake partiene, så man fikk i hvert fall hvilt litt mer underveis! Skal også nevnes at Margrethe Bøen tok en imponerende seier på 26km-distansen på Vindfjell!

På lørdagskvelden samla vi oss for Bankett i kjelleren på Blindern. Vi i styret gambla kanskje litt med det billigste cateringfirmaet vi fant, men facebook-anmeldelsene viste seg å stemme, og vi fikk servert veldig god mat. Tror de fleste satte pris på noe annet enn den typiske pizzaen. Det ble en fin kveld med god stemning. Målet er å få til dette i årene fremover så det blir en god tradisjon for osi etter marsjen. Allerede lørdagen etter gikk det 9mil(!) lange Grenaderen av stabelen. Mange ble prøvd overtalt til å være med utover kvelden, men alle disse forsøkene viste seg å være mislykkede. Kanskje like greit da jeg var den som prøvde å verve flest, men selv kastet inn håndkle pga. jobb. Det var derfor en liten gjeng som sleit seg gjennom den tunge løypa, men med upåklagelig føre var det en fin tur gjennom marka! Det ble forøvrig 2. og 3. plass til OSI i klassen m26-30

Noe vi har funnet ut gjennom disse rennhelgene er at det virker som ingen er enige om akkurat hva klubben vår heter. Dette gjør det noe utfordrende å finne alle deltagerne på resultatlista. Så til neste renn får nok prøve å enes om hva som skal være gjeldende framover.

 GRATIS BIRKEN- påmelding!

Postet av Langrenn den 6. Feb 2018

Lyst på gratis Birken- påmelding!?
Vi deler ut et gavekort som kan benyttes på valgfritt Birken-arrangement!!🚴🏻‍♂️🏃🏻‍♀️
Alt du må gjøre er å poste ditt beste vinterbilde på instagram med hashtaggen #osilangrenn innen 27.02.18!
Vinnerbildet kåres av styret i OSI langrenn! 
❄️☀️Knips i vei!!☃️❄️NM Stafett 2018!

Postet av Langrenn den 16. Jan 2018

 

Sist søndag var det duket for nasjonalsportens folkefest på Gåsbu; NM- stafetten 2018! Over 250 lag var påmeldt ved siste påmeldingsfrist, og OSI langrenn stilte med både herre- og damelag!  

I lett snøvær var det guttene med startnummer 74 som skulle først ut i ilden. Asbjørn Slagtern Fjellvåg gikk den første etappen på 10km klassisk og vekslet som nummer 109 med Ivar Hesselberg Indby som la ut på sin skøyteetappe. Øivind Due Trier hoppet inn som ankermann på grunn av sykdom i troppen og tilbakela den siste etappen. I herreklassen var det Emil Iversen som spurtet IL Varden Meråker inn til NM- gull.

På damelaget, med startnummer 80, gikk Nora Ugland første etappe klassisk. Siri Østensen skøytet seg gjennom den andre etappen og vekslet med Kristin Riseth som spurtet laget inn til en 52. plass av 80 startende lag. Også i dameklassen var det Varden Meråker, med Kathrine Harsem på ankeretappen, som stakk av med seieren.

Med fine løyper og god stemning ble det en bra stafett- dag til tross for at gullene glapp! 
Nå er det bare å legge seg i hardtrening (og skaffe litt FIS- poeng!) til neste års NM- stafett som går av stabelen i Meråker!  
Powered by: Bloc