Resultater, testløp 31. mai

Postet av Langrenn den 17. Jun 2018

Årets første testløp ble gjennomført i 30 varmegrader og avsluttet med en dukkert i Åklungen. Knallgod innsats av samtlige, lover godt for det kommende året! 


Se resultatene her:

Testløp, 31. mai 2018Løpesesongen er i gang!

Postet av Langrenn den 27. Mai 2018

Flere av OSIs langrennsløpere har allerede vært med i flere løp denne våren. For å nevne noen: Sentrumsløpet, Råskinnet, Fornebuløpet, Holmenkollstaffetten, og sist Ecotrail og Grefsenkollen opp. 


I Holmenkollstafetten, vårens vakreste eventyr, stilte OSI med friidrettsgruppa i spissen hele 6 lag. Alle lag viste formidabel innsats, og spesielt nevneverdig er seniorlaget som kom på 2. plass i klassen, og med det rykker opp til eliteklassen neste år!


Vi regner med at det blir flere løpdeltakelser utover sommersesongen, så OSI-tøyet blir garantert å se i flere start- og målområder i løpet av de neste månedene. Birken 2018

Postet av Langrenn den 21. Mar 2018

24 løpere fra OSI kjempet seg over fjellet fra Rena til Lillehammer i fantastisk vintervær! Gradestokken viste godt over -20 grader på start, men man fikk fort varmen opp bakkene mot Skramstadsetra. 

Britt Ingunn gikk inn til en imponerende 10. plass i KE.

Den raskeste tiden ble Rudi på 3:13:53, noe som holdt til en 80. plass i klassen M25 (186. plass i Menn Elite) og 288. totalt. Britt Ingunn gikk inn på den knallsterke tiden 3:21:23 og kom med det på en rå 10. plass i kvinner elite!

Oscar imponerte ved å gjennomførste sitt første Birkebeinerrenn med glans etter mindre enn et halvt år med trening på ski! 

Forholdene var fantastiske, til tross for kulde og noe trått føre. Etter en felles Egon-middag og en liten test av Lillehammers uteliv for noen, tok vi søndag turen til Sjusjøen for å utnytte de flotte skiforholdene før vi vendte tilbake til Oslo igjen.

Studentlekene i Tromsø

Postet av Langrenn den 9. Mar 2018


Den første helgen i mars tok to OSI-ere turen til Tromsø i forbindelse med Studentlekene. På programmet stod det blant annet sprint og 5-mil, selvfølgelig med påfølgende bankett.

Fredagens sprint bød på en seig, men spennende sprintløype på Templarheimen skistadion. Både Sindre og Kristoffer gikk videre til semifinalene, men kun Sindre var sterk nok til å kapre seg en plass i finale-heatet.


Lørdagens femmil ble gjennomført med fantastiske forhold på Kvaløya. NM-løypene fra 2011 holdt mål, og Nord-Norge viste seg fra sin beste side. Med upåklagelig OSI-lagånd og heiing i målområdet kom Kristoffer i mål til en 7. plass.


Vi satser på å gjenta suksessen og stille mannsterke til neste års Studentleker i Trondheim! :-)