I morgen er det interessemøte for VolleyUka!

Postet av Volleyball den 10. Okt 2018

I morgen er det interessemøte for VolleyUka! Dette er en veldig bra mulighet til å få informasjon om årets kuleste dugnad. Bli med og finn ut hvordan du kan bidra og jobbe inn dugnadsdepositumet ditt ! 
Treningssamling 2018

Postet av Volleyball den 2. Okt 2018

Da var treningssamlingen med OSI volleyball over for i år! 

Lørdag morgen møtte vi på Domus Athletica til mye moro og volleyballspill. OSI var i år så heldig å ha Ragnar Wisløff som trener for helgen, og vår egen Håvard Svenning Berge som bidro med et lite styrke-/bevegelighets-opplegg. Gruppen ble delt i to, hvor den ene begynte med volleyballtrening med Ragnar mens den andre gruppen begynte med Håvard. Halvveis fram til lunsj byttet de om slik at alle fikk være innom begge postene. 

Til lunsj grillet vi grillpølser og serverte frukt, og sosialansvarlig Fredrik kjørte en quiz i siste del av lunsjen. Vi fikk besøk av OSI sin nye samarbeidspartner Clubassist, som stilte med diverse treningstøy og sko som medlemmene kunne kjøpe. 

Etter lunsj var det tid for teambuilding. Vi delte hele gruppen inn i fem lag. Lagene skulle så konkurrere i forskjellige oppgaver, og det virket som folk hadde det moro. Det var i alle fall veldig underholdende å se på! Vi avsluttet dagen i Domus med å dele inn i lag og spille mix-kamper. 

På kvelden hadde lagene avtalt vorspiel seg imellom, før vi alle møttes på Ophelia senere på kvelden.

Søndag morgen stod vi igjen klare for volleyballtrening på Domus. Ragnar kjørte et opplegg med alle sammen frem til lunsj. Vi satte oss ut i solen og spiste pølser, før vi gikk inn og spilte turnering resten av dagen. Oppmøte var veldig bra og stemningen var upåklagelig.


Vi gleder oss til neste OSI volleyball-arrangement! Interessemøte Volleyuka 2019!

Postet av Volleyball den 1. Okt 2018

Hei!

Vi er i full gang med planlegging av VolleyUka 2019, og har allerede vært i møte med Volleyballforbundet. Vi er en del fra styret som skal jobbe med dette, men vi trenger forsterkninger utenfra! Kunne du tenke deg å være med på gjennomføringen av Norges største Volleyball-arrangement? Vi holder et interessemøte torsdag den 11. Oktober kl.18.30 på Domus!

Her er det mulig å delta uansett om du kunne tenke deg planleggingsansvar, eller om du bare ønsker å få litt mer informasjon om hvordan du kan jobbe inn dugnadsdepositumet i løpet av VolleyUka. Det er ikke forpliktende å møte opp på dette møtet, men det er en flott mulighet til å få litt mer informasjon om hva VolleyUka går ut på, og hvordan du kan bidra.

 

Det vil være lett servering på møtet! Vi trenger spillere!

Postet av Volleyball den 16. Sep 2018

Det er fortsatt plass til spillere på D7! Damer 7 spiller i 5.divisjon, og passer perfekt for deg som er nybegynner eller har spilt litt, og ønsker å spille kamper i seriespill.

Laget trener i idrettsbygningen på Blindern mandager 16.00-17.30 og tirsdager 20.15-21.45.

Vi har dessverre ikke gratis prøvetrening lenger, men vi kjører uttak uke 38 (17. og 18. september) og evt uke 39 om det trengs. Det trengs SiO-medlemskap eller enkeltbillett for inngang. 

Ikke nøl med å møte opp om du er nysgjerrig! 

Spørsmål kan rettes til sportslig leder Line Jastrey Albertsen on facebook eller telefon 91676877


English:

We still need players on our 5th division womens team (D7)! This is perfect for you if you are a beginner or have played a little, and want to play matches in a serie. 

Trainings are at Blindern Athletica; mondays 16.00-17.30 and tuesdays 20.15-21.45.

Unfortunately we don´t offer free tryout training any more, but we will do try outs week 38 (17.th and 18.th september) and week 39 if needed. You need SiO-membership or single ticket for entrance. 

Don´t hesitate to meet up if you are curious! 

Questions? Line Jastrey Albertsen on facebook or phone 91676877OSI Volleyball søker ny økonomiansvarlig

Postet av Volleyball den 6. Sep 2018

Er du glad i økonomi og ønsker mer praktisk erfaring så er dette noe for deg. Som økonomiansvarlig er det din oppgave å holde en oversikt over hva klubben bruker penger på å komme med innspill til hvordan pengene skal benyttes. 

Dine oppgaver er: 

-    Godkjenne fakturaer 

-    Godkjenne refusjonsskjemaer fra medlemmer og sende de videre til daglig leder 

-    Følge de månedlige kostnadene ihht budsjett 

-    Holde en oversikt over de månedlige regnskapsrapportene 

-    Være med å forme klubben 


Dette styrevervet er veldig bra å ha på CV ‘en. Som økonomiansvarlig slipper du å betale depositumspengene. Husk at det er OSI sentralt som har hovedansvaret for økonomien. 


Hvis dette er noe for deg ikke nøl med å sende en epost til styret@volley.osi.no
Levert av IdrettenOnline